loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Financiering

Image 0

Financiering

Gerrits Bedrijfswagens biedt u de mogelijkheid om uw bestelbus te financieren. Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Gerrits bedrijfswagens werkt daarom nauw samen met financierings- en leasemaatschappijen die u kunnen helpen bij de financiering van uw bedrijfswagen. Omdat onze partners met diverse banken samenwerken, krijgt u altijd een scherpe rente.

WAT IS FINANCIAL LEASE?
Financial Lease, ook wel koop op afbetaling genoemd, is een zakelijke financieringsvorm waarmee u uw bedrijfswagen kunt aanschaffen voor uw bedrijf. Bij Financial Lease sluit u een lening af bij een financieringsmaatschappij om zo uw bedrijfswagen te financieren. U bepaalt zelf de looptijd en kunt kiezen voor een aanbetaling en een slot termijn. Deze facetten hebben invloed op uw het bedrag wat u maandelijks betaald om de lening af te lossen. Wanneer u uw bedrijfswagen aanschaft met financial lease bent u economisch eigenaar van uw bedrijfswagen. Financial lease brengt meerdere voordelen met zich mee:

- U bent direct eigenaar van de bedrijfswagen.
- U behoudt eigen vermogen in uw onderneming.
- U profiteert van diverse fiscale voordelen zoals renteaftrek en zakelijk afschrijven.
- U blijft zelf verantwoordelijk voor onder andere: verzekeringen, belastingen en onderhoud.
- Bij afloop van het contract behoud u de bedrijfswagen.
Image 0

Waarom bij Gerrits?

Wij zijn al jarenlang een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfswagens van verschillende merken.

U kunt bij ons terecht voor een Renault Kangoo maar wij hebben ook diverse Volkswagens Transporters, Mercedes Spinters en vrachtwagens in onze voorraad staan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lilian Gerrits.
 

  • Ervaring

    Ervaring

  • kwaliteit

    kwaliteit

  • specialist

    specialist

Vragen of interesse?

Form Image
Morgen Internet - Zorgeloos website