loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over ons

Image 0

Welkom bij
Gerrits Bedrijfswagens

Bij Gerrits Bedrijfswagens werken wij met gedrevenheid en passie voor het vak. Wij hechten er veel waarde aan dat klanten met een tevreden gevoel wegrijden. Dit realiseren wij door zorgvuldig te werk te gaan, de klant het gevoel te geven dat wij meedenken en onze afspraken na te komen. 

OVER GERRITS BEDRIJFSWAGENS
Gerrits bedrijfswagens is in 1973 opgericht door Wim Gerrits aan de Maxend 50b in Nistelrode.
In 1993 is dochter Lilian Gerrits in het bedrijf gekomen en runde Wim, Joke en Lilian samen het bedrijf. In 2009 is Wim ziek geworden waardoor hij niet meer actief kon zijn in het bedrijf en is Lilian verder gegaan. Inmiddels is zelfs de derde generatie actief in het familie bedrijf. Door deze uitbreiding hebben wij nu de mogelijkheid om ook verschillende bedrijfswagen inrichtingen aan te bieden en na de koop van de bedrijfswagen u van dienst te zijn voor onderhoud en reparatie.
 

Image 1
Lilian Gerrits -
Inkoop/Verkoop
Gallery Image 3
Justin Gerrits -
Onderhoud & Reparatie

Wie zijn wij

Gerrits bedrijfswagens is een familiebedrijf die zich al meer dan 50  jaar bezighoud met in en verkoop van bedrijfswagens.

U kunt bij ons terecht voor een kleine bestelwagen tot een grote bestel bus met dubbel cabine hoog lang van verschillende merken zoals Volkswagen, Renault, Mercedes, Peugeot, Citroen, Fiat of Opel. Tevens kunt u bij ons terecht voor kippers, 4×4 pick-ups en koelwagens.

Nieuw binnen

next.svg
prev.svg

40 occasions op voorraad

Bekijk het hele aanbod
Morgen Internet - Zorgeloos website